Despre noi

Asociatia Romanian Fashion Council a fost fondata la initiativa si prin suportul special acordat de catre:

Parteneri

Asociatia Romanian Fashion Council desfasoara un parteneriat activ in cadrul asociatiei European Fashion Council (EFC), atat alaturi de ceilalti 10 membri fondatori EFC, cat si de organizatii din alte 17 tari ce au aderat la EFC in perioada 2008-2019.

Asociatia a fost infiintata la data de 18 Mai 2007, cu sediul in Ancient Plovdiv, Bulgaria, sub inaltul patronaj al Uniunii Europene, reprezentata de catre Excelenta Sa Michael HUMPHREYS (Irlanda) ca Ambasador EU si Sef al Comisiei Europene in Bulgaria.

Aprecieri

In cadrul  evenimentului international Spring Fashion Festival ce s-a desfasurat la Bucuresti in aprilie 2018 European Fashion Council, ca reprezentant a 27 de tari membre, inclusiv Romania, a primit premiul  FTV  Fashion Awards 2018  pentru 10 ani de suport activ al industriei modei sub sloganul “Union of arts and ideas”.

Cod moral de conduita pentru industria modei

Romanian Fashion and Textiles Council, in colaborare cu Asociatia de Criminalistica din Romania, a elaborat un cod moral de conduita in domeniul modei. Il puteti accesa aici.